25 Mart 2016 Cuma

Bazıları kararlarını verirken net olmaz. Muallaktır davranışları…
Birine yüz çevirirken tamamen kapatmaz kapısını, ister ki gittiği yerden dönecek olursa bir gün hazırda biri olsun..

Ve döndüğünde gittiği yere tekrardan, bir önceki kapıyı da kapatmaz. Ki belki istediği gibi olmazsa her şey bu seferde bir öncekine dönerim diye düşünür.

Ama düşünmez bir hayatı içten içe yok ettiğini..

Bir hayatı mahvettiğini...

Bir insanın umutlarını yok edip, hayatına son verdiğini..!

Umut ki insanı hayata bağlar...

İşte o bağları koparmayın, yapıyorsanız yapmayın, can yakmayın, seviliyorsanız kıymetini bilin, sevebiliyorsanız siz de sevin yoksa çekip gidin..

Hayat ince bir çizgidir.. o çizginin dışına çıkarmayın!

Kıymayın!


3 yorum:

  1. İlk iki cümleniz bir biri ile çelişkili. Tekrar eden, anlamca aynı cümleleriniz var. İmlanızda da sıkıntılar var. Ama kötü de değil deneme yazınız. Yazmaya devam ediniz lütfen ama çokça da okuyunuz. Başarılarınız daim olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim. Yorumlar her yazan için önemli olduğu gibi benim için de önemli ve değerli. İlk iki cümlemin çelişkili olduğunu yazmışsınız ancak neyi çelişkili bulduğunuzu merak ettim. Çünkü birinci cümlede net olmayan kişilerin, ikinci cümlede muallak olduğundan yani sonuca bağlanmamış, sürüncemede kalmış davranışlarından bahsediyorum. Tekrar eden cümlelerim olduğu doğru çünkü içsel konuşmalarımı yazıya aktarıyorum yani içimden defalarca tekrar ediyorum tüm bu hisleri. İmla kuralları benimde çok takıldığım ve dikkat etmeye çalıştığım bir husustur. Misal ilk cümlenizde ‘bir biri’ ile yazarken ayrı yazmış olmanız dikkatimi çekti. Sizde bende gördüğünüz eksiklikleri belirtirseniz, size daha güzel yazılarla ulaşabilirim. Tekrar teşekkür ederim. Sevgiler,

      Sil