13 Ağustos 2014 Çarşamba



Belgin, dansözdür..
Bir gece dansözlük yaptığı mekana polis baskını olur..
Baskın haberini alan Ali kumar masasından kalkıp, kapının dışına çıktığında, Belgin'i polisler araca götürüyordur...
Yanyana geldiklerinde Belgin düşecek gibi olur, Ali kolundan tutar. Polisler Ali'yi itip, Belgin'i karakola götürürler. Ali durur mu..? Göz göze gelmişlerdir Belgin'le, aşık olmuştur tek bir bakışa. Atlar aracına gider karakola, hatırlı tanıdıkları koyup araya çıkarır Belgin'i karakoldan.. O gece Belgin'in evinde kalır Ali..
Sonrası mı? Belgin'le Ali evlenirler.. Belgin dansözlüğü bırakıp şarkı söylemeye başlamıştır. Bir gece Belgin sahneden inip kulise geçtiğinde, onu bekleyen kadınla dünyası yıkılır. Kadın Ali'yi ondan çaldığını haykırır Belgin'in yüzüne. Belgin inanmaz.. Ali ona söz vermiştir onu hep sevecek, yalan söylemeyecek, koruyup kollayacaktır. Alisi yapmaz böyle şeyler.. kadını dinlemez, 'yalancısın' der. Üzerini değiştirip odaya geldiğinde, kadın çıkmıştır, geride tek bir fotoğraf bırakarak.. Ali'nin çocuğu ve başka bir kadınla ilişkisini öğrenen Belgin koşarak eve gider..
Sabahın ilk ışıklarında bir bidon benzini cama çıkan Ali'nin gözleri önünde arabaya döküp Ali'nin çok sevdiği aracını ateşe verir... Ali hırsından Belgin'i dövüp, çeker gider.
Sabaha karşı Belgin çocuğunu düşürür.. Ali bir hırsla hastaneye gelir, haberi alınca yine gider.. bu gelip gitmeler devam eder.. 
Kavgalar, tehditler, kıskançlıklar... aşk hep galip gelir, ayrılık diye birşey yoktur..
Belgin'in herşeyden habersiz söylediği şarkıda olduğu gibi..



Dermanım sen oldun Ali'm
Ah kader duman etti
Mahvetti gitti Ali'm
Felek senle ters düştü
Ecelim sen oldun Ali'm 



Sonrası mı? Eceli olur Ali Belgin'in.. Belgin'i vurduğu sırada neler düşündü, Belgin'in aklından neler geçti son kez Ali'nin gözlerinin içine baktığında... Hala aşıklar mıydı birbirlerine.. Yıllar sonra hapisten çıktığında Ali, kuşları çok sevdiğini yazmıştı.. Çünkü kuşlar ihanet etmez insanlara demişti... Asıl ihaneti kim etmişti.. Belkide ölüm, aşka en büyük ihanetti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder